BISTRO-CAFETARIA NOOIT GEDACHT

BISTRO-CAFETARIA NOOIT GEDACHT Kwaliteit voor fijnproevers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1231 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bistro-Cafetaria Nooit Gedacht. Meer weten? Ontdek meer

26 jun 2022 om 12:23 Vriendelijk, snel en erg lekker!!
25 jun 2022 om 20:43 10 min eerder dik tevreden
25 jun 2022 om 20:15 Bardzo dobry polecam
25 jun 2022 om 7:16 Eten besteld gisteren, wilde het om 17:15 ontvangen en was precies op tijd. En het beste was dat alles lekker heet was!!! Helemaal blij want het is best een stukje, Enkhuizen - Grootebroek. Top!
17 jun 2022 om 22:19 De app biedt een levertijd keuze welke niet overkomt met de drukte bij het restaurant. We zijn niet op de hoogte gebracht dat het een uur later werd. Ik weet niet of dat aan thuisbezorgd ligt of aan het restaurant. Maar niet fijn. Eten zoals goed.
5 jun 2022 om 18:51 Prima zoals altijd. Het eten is lekker en de snelheid en bezorger vriendelijk.
29 mei 2022 om 19:24 Schnitzel en saus eindelijk weer als voorheen. Zalig zacht, de saus romig. En de millshake weer geweldig. Enige was de patat, die viel helaas niet warm te noemen.
28 mei 2022 om 20:34 Eten was koud, smaak wel goed. Lang gewacht en geen satesaus bij de mexicano terwijl dat wel is besteld en betaald.
26 mei 2022 om 19:27 90 minuten plus bezorgtijd. Xxl snitzel die op hun facebook staat is geen realitieit. De xxl snitzel is net zo groot als een kleine snitzel in de winkel en je betaald het driedubbelen. Dubbel gebakken patat kneiterhard. Oud frituurvet bah bah bah
23 mei 2022 om 8:36 Behoorlijk duur! Maar de 2 kapsalons lamsvlees bestonden voor 95% uit keiharde patat. Moesten zoeken naar het lamsvlees. Beetje erg duur is het dan. Bestel volgende keer wel een zak patat bij de snackbar. Jammee
8 mei 2022 om 21:01 Prima hoeveelheid en lekker eten. Alleen moesten 50 min langer wachten dan de aangegeven tijd, dat is altijd jammer. Ik vind daardoor de service slecht waardoor ik het het geld niet waard vind.
1 mei 2022 om 20:16 Het eten smaakte goed en was optijd alleen niet helemaal compleed